Puhtituvat Mustikka ja Puolukka

Mustikka ja Puolukka

Kanerva

Kanerva

Luppo

Luppo 

Mäntylä

Mäntylä

 

 

 

 

Muita mökkejä Perhepuiston ja Mielahden mökkikylistä sekä muualta Jämijärveltä


Jämin Mökit

Puhtituvat Mustikka ja Puolukka ovat 10 henkilön korkeatasoisia lomamökkejä Jämijärven rannalla, Mielahden mökkikylässä. Matkaa Jämikeskukseen on noin 4 kilometriä. Mökit ovat kodikkaita ja tilavia, 4 makuuhuoneen mökkejä. Vuodepaikkoja 10 henkilölle.

Osoite: Arvontie 5 ja 7. 

Kanerva ja Luppo -mökit sijaitsevat Perhepuiston mökkikylässä. Kanervassa 4 makuuhuonetta, vuodepaikkoja on 8 henkilölle. Luppo on koko perheen upouusi mökki 4 hengelle. Matkaa Jämikeskukseen on noin 1,5 kilometriä. 

Osoite: Mäntykankaantie 7A ja 7E

LuppoPuhtituvat

Mäntylä

Perhepuiston mökkikylässä, upouudessa käsinveistetyssä hirsimökki Mäntylässä on vuodepaikkoja 2+2, hyvinvarusteltu keittiö, olohuone sekä pesuhuone ja sauna. Matkaa Jämikeskukseen noin 2 kilometriä.

Osoite: Mäntykankaantie 10B

MäntyläOlohuone

Lisää tietoa Jämin Mökeistä saat tästä


Alwaari

Vietä lomasi viihtyisässä Alwaarissa, Jämijärven Mielahden Loma-asunto alueella.

Erittäin sopiva myös senioreille ja lapsiperheille, koska mökissä ei ole portaita. Avara ja valoisa olohuone-keittiö tila antaa mahdollisuuden suuremmankin ryhmän seurustelulle ja 3:sta erillisestä makuuhuoneesta löytyy myös omaa rauhaa. Vuodepaikkoja 6+4 hengelle ja lattiapinta-ala on 120 neliötä.

Lemmikkieläimet voit tuoda mukana.

Tule viihtymään lepäillen tai kuntoillen Alwaariin.

Alwaari

Tuorin Lomamökit

Tuorin Lomamökit vuokraa hyvätasoisia mökkejä Jämijärvellä, Pohjois-Satakunnassa. 

Sijaitsemme Pitkäniemen kylässä aivan niemen kärjessä, mikä takaa lomailuun rauhan, sillä alueella ei ole muuta liikennettä. 

Mökkimme ovat varusteiltaan kattavia ja viihtyisiä rentoutumispaikkoja kauniin Jämijärven rannalla. Rannat ovat järven etelänpuolella, joten auringonpaiste ei pitäisi olla mikään harvinainen luonnonilmiö.

Kolme mökkiä sekä maatilan talouskeskus ovat kaikki eri tyyppisiä, joten uskomme, että niistä löytyy juuri Sinulle sopiva vaihtoehto. Jutilan Liiteri on viihtyisä tila monenlaisille tilaisuuksille, tilasta sivuilla upeita kuvia.

Lisää tietoa Tuorin Lomamökeistä saat tästä


Jämi Harjula

Jämin Harjula on hyvinvarusteltu, keväällä 2015 valmistunut mökki aivan keskusalueen tuntumassa. Mökissä valokuituyhteydet. Nauti olostasi ulkoporeammeessa ja isolla katetulla terassilla.
Rentoudu – hintaan sisältyy mm. loppusiivous ja liinavaatteet 6:lle.

Osoite: Harjukuja 5

Lisää tietoa Jämi Harjulasta saat tästä


Jämin Metsätähti & Villa Aurinko

Jämin Metsätähti
Villa Aurinko

Tule viihtymään ja nauttimaan lomastasi ympärivuoden Mielahden loma-asuntoalueelle Jämijärven rannalle Jämin Metsätähteen ja Villa Aurinkoon.

Korkeatasoiset, hyvin varustellut ja hoidetut allergiaystävälliset mökit mukautuvat tiloiltaan joustavasti niin pienen kuin suuremmankin ryhmän käyttöön, myös pidempiaikaiseen viihtymiseen.
 
Laatua ja viihtyisyyttä tuovat mökkien avarat oleskelutilat takkoineen, tilavat makuuhuoneet sekä laajat katetut terassit. Jämin Metsätähdessä on 4 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 8+2 ja Villa Auringossa 3 makuuhuonetta + parvi, vuodepaikkoja 6 + 4.
 
Matkaa Jämikeskukseen noin 3,5 kilometriä.

Osoite: Arvontie 4 & Matintie 2

Lisää tietoa Jämin Metsätähdestä ja Villa Auringosta saat tästä