Majoitus

 << Etusivulle


Jämiltä löytyy jokaisen makuun sopiva vuodepaikka. On hotellimajoitusta, huoneistohotelli ja mökkejä. Voitte valita itsellenne mukavan vaihtoehdon ja viettää leppoisia päiviä Jämillä.

Kysy majoitusvaihtoehdoista +358 40 573 6120 tai lähetä sähköpostia myynti@jamikeskus.fi

Reception Jämikeskus (Lumikahvila) Sormelantie 77, 38800 Jämijärvi

Majoittuessasi hotelleissamme, Yritysforumilla, Lomataloissa, Päivärinteellä, Jämilässä, Puhtituvissa Mustikka ja Puolukka tai Kanervassa saat hiihtolipun hintaan alennuksen. Jämin Hiihtotunnelista lisää tietoa saat tästä

Majoitusvaihtoehtojen sivuille pääset klikkaamalla kuvan päältä tai painamalla lue lisää -linkkiä.

Katso virtuaaliesittelyt tästä

 RCC Reima Country Center - hotelli

Reima Country Center, vuonna 2006 valmistunut tasokas hotelli Jämin keskuksessa, soveltuu erinomaisesti harraste- ja yritysryhmien sekä yksittäisten matkailijoiden majoitukseen. 8 lemmikkihuonetta.

Lue lisää >>

 Lumihovi Huoneistohotelli Lumihovi

Jämin Lumihovissa voit majoittua viihtyisästi luonnonkauniissa harjumaisemassa, keskellä Jämin monipuolisia palveluita. Hyvin varustetuissa, 47 neliön huoneistoissa on majoitustilaa neljälle henkilölle. 2 huoneistoon saa tuoda lemmikin.

Lue lisää >>

 Lomatalot Jämin Lomatalot: Ilves ja Saukko

Jämin keskusalueella 2009 vuonna valmistunut laadukas vapaa-ajan mökki tarjoaa tasokasta majoitusta aivan Jämin palveluiden äärellä. Hyvin varustettu mökkiin mahtuu kerralla majoittumaan isompikin porukka. Vuodepaikkoja mökissä on yhteensä 12. Toiseen mökeistä saa tuoda lemmikin.

Lue lisää >>

 Forum Yritysforum

Jämin Yritysforum on 13 yrityksen omistama korkeatasoinen kokous- ja koulutus- sekä juhlatila.
Talossa on myös hyvin varusteltu keittiö, viihtyisä saunaosasto ja lämmin ulkovesiallas, poreallas makuuhuoneiden yhteydessä ja majoitustilaa 7-8 henkilölle. Tilat sopii hyvin 20 henkilön kokous- ja koulutuskäyttöön ja muissa tilaisuuksissa enintään 50 henkilön ryhmä.
Yritysforum on myös erinomainen juhlatalo, missä on yöpymistilaa 7-8 henkilölle.

Lue lisää >>
JämiläJämilä

Jämijärven keskustassa n. 6 km päässä Jämikeskuksesta sijaitsee vuonna 2012 kunnostettu kodikas omakotitalo (90m2). Taloon voi majoittua kerralla 4 -6 henkilöä. Talon läheisyydessä Jämijärven keskustan palvelut.


Lue lisää >>


 Päivärinne Päivärinne

Jämijärven keskustassa n. 7 km päässä Jämistä on 3 kerroksinen omakotitalo, rauhallisella alueella kirkon, urheilukentän ja uimarannan läheisyydessä. Läheltä löytyvät myös muut keskustan palvelut kuten pankki ja K-market.

Kodikas Päivärinne on täysin remontoitu vuonna 2012-13 kunnioittaen talon henkeä.
Mukava paikka tulla lomailemaan vaikka isommallakin joukolla - tilaa on hyvin 9 yöpyjälle.

Lue lisää >>

Puhtituvat puolukkaPuhtituvat Mustikka ja Puolukka

Puhtituvat Puolukka ja Mustikka ovat kaksi 10 henkilön korkeatasoista lomamökkiä Jämijärven rannalla Mielahdessa lähellä Jämiä, osoite Arvontie 5 ja 7.
Kodikas ja tilava (majoitustilaa 10 henkilölle) Kanerva on Perhepuistossa, osoite Mäntykankaantie 7 A. Lemmikkejä saa tuoda Mustikkaan ja Kanervaan.Lue lisää >>
KunkkuKuninkaanlähde: Hotelli Kuninkaankartano sekä mökit Kuninkaantupa ja Kuninkaantorppa

Perinteikäs hotelli historiallisen Kuninkaanlähteen vierellä tarjoaa loistavat puitteet juhliin sekä ryhmien tai yksittäisten vieraiden majoitukseen.
Majoitustilat koostuvat päärakennuksesta Kuninkaankartanosta ja kahdesta lisärakennuksesta Kuninkaantuvasta ja Kuninkaantorpasta. Voit vuokrata käyttöösi yhden huoneen Kuninkaankartanosta, jonkun kolmesta rakennuksesta tai koko kokonaisuuden.


Lue lisää >>